Severina se oglasila nakon pljačke stana: Meni su ukrali dijete…

2
Radiosarajevo.ba
Severina se oglasila nakon pljačke stana: Meni su ukrali dijete…
Foto: Instagram / Severina

Nakon informacije da je opljačkan stan u Zagrebu koji je u vlasništvu hrvatske pjevačice Severine, isplivali su novi detalji.

Naime, danas prijepodne u stan na zagrebačkom Srebrenjaku uapala su dva maskirana muškarca koja su počinila razbojništvo nad njenom 65-godišnjom kućnom pomoćnicom, potvrdila je policija.

Nisu iznijeli više pojedinosti kako ne bi ugrozili daljnji tok istrage.

No, kako prenosi Jutarnji.hr, otuđen je nakit, dok su počinitelji najvjerovatnije promatrali penthouse poznate pjevačice. U akciju su navodno krenuli kada su Severina i njen menadžer Tomica Petrović izašli iz stana, no nisu očekivali da će tamo zateći kućnu pomoćnicu.

Materijalna šteta još se utvrđuje i provodi se daljnja istraga, a srećom u incidentu nije bilo povrijeđenih osoba.

U istrazi se navodi i to da je nadzorna kamera preko puta Severinine zgrade bila pošpricana sprejem.

O ovom incidentu pjevačica se oglasila jedino za Jutarnji.hr.

"Ovo danas... Razumijete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, prije svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju prije svega sentimentalnu vrijednost, ali s tim ću se lakše nositi. Meni su ‘ukrali dijete’, to je najgore što mi se dogodilo. Stvari imaju vrijednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno i oteto vrijeme bez mog djeteta ne može se nikad nadoknaditi", izjavila je pjevačica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije