"Telefon" / Severina producirala novi singl Danijele Martinović

04. 10. 2017. u 13:39:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 37

Nakon više od dva desetljeća impresivne karijere, jedna od hrvatskih najuspješnijih pjevačica Danijela Martinović, okrenula se novom zvuku kojeg prati i potpuno novi imidž.

Novi singl Telefon autora Dragana Brajovića Braje predstavlja zasigurno jednu od najljepših Danijelinih balada do sada, za što je zaslužna njezina dugogodišnja prijateljica i kolegica – Severina.

"Zajedno smo išle u srednju školu i sada sam toliko sretna što surađujemo, jer nas godinama vežu te čvrste niti odrastanja i perioda kada stječemo prave prijatelje. Bila mi je čast sudjelovati kao producent i tražiti za Danijelu pjesme koje će ju opet prikazati u najljepšem svjetlu, ali i onako kako ju publika nije navikla viđati do sada. Predivno otpjevano, emotivno i kako samo ona zna... Ponosna sam na nju," izjavila je Severina.

"Iznimno sam sretna i predivan je osjećaj što sam prvenstveno otpjevala pjesmu koja me zaokupila na prvu, što sam obnovila suradnju sa mojim dugogodišnjim menadžerom Edvinom Softićem, što mi je Severina producent pjesme i nadolazećeg albuma, što je upravo ona u meni otkrila i izvukla toliko toga i postavila mi toliko velike ciljeve i vjerovala da ja do tamo mogu", Danijela.

Ovu prekrasnu baladu prati i snažan videospot, prepun kadrova posve novog i drugačijeg Danijelinog izdanja, djelo uspješnog mladog redatelja Darija Radusina.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

Tagovi: Severina pjesma

NEMA KOMENTARA