Serijal 'Taboo' se vraća: Nova sezona će biti eksplozivna

Radiosarajevo.ba
Serijal 'Taboo' se vraća: Nova sezona će biti eksplozivna
Fanovi popularnog serijala "Taboo" mogu odahnuti: Tom Hardy je najavio da projekat ipak ide u drugu sezonu koju je producent opisao kao – "eksplozivnu".

Prema nekim je izvještajima Hardy na produkciji serijala izgubio 2 miliona funti i BBC se navodno premišljao oko toga treba li napraviti još jednu sezonu ili ne, ali sada je glavni glumac i producent razriješio sve dvojbe – da, "Taboo" se vraća!

U novoj sezoni  opet ćemo gledati Hardyja u ulozi Jamesa Delaneya, a ovaj put će on i njegova banda pokušati osvojiti Ameriku.

"Dogodit će se neke eksplozivne stvari i to će biti sjajno. Ne znam koliko smo u poziciji da iznosimo detalje, ali bit će sjajno" – rekao je producent Stephen Knight u razgovoru za Entertainment Weekly.

U razgovoru su Hardy i Knight komentirali neke osobine glavnoga lika Jamesa Delaneya, a kada su upitani je li BBC dao zeleno svjetlo za novu sezonu odgovorili su jednostavno – "Da, naravno!"

Ljubitelji mračne i žestoke televizijske zabave imaju se čemu radovati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije