Scenarij za posljednji nastavak sage Skywalkera zamalo prodan na Ebayu

Radiosarajevo.ba
Scenarij za posljednji nastavak sage Skywalkera zamalo prodan na Ebayu
Foto: Screenshot / Prvi trailer posljednjeg Star Wars filma

Gostujući u Good Morning America, reditelj J.J. Abrams otkrio je da je scenarij jednog od najvećih ovogodišnjih hitova, "Star Wars: The Rise of Skywalker", zamalo prodan na eBayu.

Naime, prilično neoprezan glumac nije dovoljno brinuo o strogo čuvanom scenariju koji je spletom okolnosti završio u rukama nepoznate osobe: "Jedan od naših glumaca, ne želim otkriti o kome je riječ - to jest, želim, ali neću - ostavio je scenarij pod krevetom i pronašao ga je netko tko im je čistio stan. Ta osoba dala ga je nekom drugom, a onda ga je taj želio prodati na eBayu."

Na svu sreću, netko u Disneyju na vrijeme je primijetio oglas i dočepao se scenarija prije nego je završio u pogrešnim rukama.

Podsjetimo, radi se o scenariju posljednjeg nastavka legendarnog filmskog serijala koji će ovim nastavkom okončati sagu koja traje 42 godine, a u naša kina stiže 19. prosinca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije