Rene Bitorajac objavio fotografiju na kojoj je sav krvav i u zavojima

1
Radiosarajevo.ba
Rene Bitorajac objavio fotografiju na kojoj je sav krvav i u zavojima
FOTO: Facebook / Rene Bitorajac

Hrvatski glumac i voditelj Rene Bitorajac često svoje pratitelje na društvenim mrežama voli nasmijati šalama koje su uglavnom na svoj račun.

Originalnim fotografijama i izjavama nije razočarao ni ovaj put. Veliku pažnju privukla je fotografija koju je objavio na svom Instagram profilu.

Naime, fotografija je nastala na snimanju seks scene s kolegicom i to ne bi bilo smiješno da nije nakon toga podijelio fotografiju na kojoj je pokazao kako to izgleda kada nakon snimanja takvih scena dođe kući.

"Fotka 1. Na filmskom setu prije snimanja scene s glumicom u krevetu. Fotka 2. Doma, nakon snimanja scene s glumicom u krevetu. Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena s valjkom za tijesto u ruci. Kod mene, fala sreći, nije tako...", napisao je glumac i nasmijao brojne fanove.

Fotografija je naišla na brojne komentare na društvenim mrežama.

Scene sa snimanja serije - undefined

Foto: Instagram

"Rene, jeste'l vi sigurni da je to bio filmski set", „Ipak treba s dvije izaći na kraj, nije to lako", "Žene ga prebile", pisali su glumcu u komentarima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije