Radiosarajevo nagrađuje: Osvojite 10 ulaznica za projekciju filma "Džajić"

Radiosarajevo.ba
Radiosarajevo nagrađuje: Osvojite 10 ulaznica za projekciju filma "Džajić"
Premijerom dokumentarnog filma "Džajić" autora Sabahudina Topalbećirevića, u produkciji Al Jazeere Balkans, večeras će u Sarajevu početi 6. međunarodni sportski simpozij "Simposar 2017."

Svečano otvaranje 6. međunarodnog sportskog simpozija Simposar je u 17.45 sati u kinu Meeting point, a u 18.00 sati je projekcija najavljenog filma.

Na dvodnevnom skupu i ove godine na jednom mjestu će se okupiti poznata imena iz svijeta sporta, novinarstva i sportske medicine iz Bosne i Hercegovine, regije i Evrope, među kojim su: Bogdan Tanjević, Razija Mujanović, Peter Vilfan (košarka), Ana Mirković (sportski psiholog), Ivica Tucak, Dejan Savić (vaterpolo), Dragan Džajić, Refik Šabanadžović, Ivica Osim, Faruk Hadžibegić (nogomet), te novinari Luigi Riva, Zdravko Reić i Senad Hadžifejzović.

Radisarajevo.ba nagradit će prvih pet posjetilaca koji se s komentarom jave na Facebook stranici našeg portala sa po dvije ulaznice za večerašnju projekciju. Ulaznice se mogu podići u 17.30 sati na blagajni Meeting pointa.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije