Predstavljen spot za pjesmu „Trag“: Nova muzička ljubavna priča Nene Murića

Radiosarajevo.ba
Predstavljen spot za pjesmu „Trag“: Nova muzička ljubavna priča Nene Murića
Foto: Emir Mutapčić / Neno Murić i Trag

Nova muzička ljubavna priča Nene Murića, koja se završava tragično, sigurno će vrlo brzo naći put do publike, ali i do vrha muzičkih top-lista u našoj zemlji.

Ovaj izvrsni pjevač je predstavio spot za pjesmu „Trag“, koju je komponovao Edi Ramičević, a koju su odsvirali vrhunski muzičari.

Za režiju videozapisa bio je zadužen Safet Hadžimusić, a ovaj projekat je inače okupio regionalnu ekipu, koja je poznata i po saradnji sa Lepom Brenom, „Dubiozom Kolektiv“, Bajagom, Jelenom Karleušom, Jala Bratom i Bubom Corellijem.

„Za potrebe spota koristili smo Red Helium 8K kameru, kojom je upravljao Dragan Gajanović i vrhunsku rasvjetu, uz specijalne efekte Duška Krkovića. U spotu se pojavljuje model Maja Petronić. Spot je sniman na nekoliko lokacija u Sarajevu, a najveći dio scena snimljen je u Pivnici HS. Ova pjesma je mali poklon vjernoj publici koja redovno dolazi na moje nastupe širom regiona. Upravo podrška ljubitelja mog rada iz BiH, ali i iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore mi je obaveza da objavljujem nove pjesme i da ih radim sa najboljim muzičarima, kompozitorima i režiserima. Ovo je početak jedne velike, moje muzičke priče“m kazao je Neno Murić povodom premijere nove pjesme.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije