Poznati glumac oduševio onim što čini u slobodno vrijeme

0
Radiosarajevo.ba
Poznati glumac oduševio onim što čini u slobodno vrijeme
Foto: Facebook / Gerard Butler

Poznati glumac Gerard Butler, ovih je dana akcione filmove i romantične komedije, ponovo zamijenio humanitarnim radom.

Na svom Facebook profilu objavio je post u kojem dijeli obroke djeci. Poručio je da u ovim "ludim vremenima" najvažnije paziti jedne na druge.

"Pozdrav svima! Kao što ste možda primijetili, uzeo sam 'raspust'′ od društvenih mreža. Ne moram vam reći da su ovo neka luda vremena u kojima živimo, i važnije je nego ikad paziti jedni na druge. Budući da je danas Međunarodni dan humanitarnosti, ima li boljeg trenutka da istaknem ono što volim i radim dugi niz godina za organizaciju Mary's Meals.

Nikad nije dosadno provesti vrijeme s ovom nevjerojatnom djecom koju Mary's Meals poslužuje, i počašćen sam što sam dio nečega tako važnog.

Toliko djece širom svijeta oslanja se na dnevne obroke, a čak i tokom COVID-19, Mary's Meals je pomogla da se hrane. To je mnogo više od običnih obroka!

U ovo neizvjesno vrijeme, potičem vas da malo istražite, iskoristite ovaj dan da pronađete nešto što vam je bitno. Pridružite mi se, bilo da izdvojite vrijeme, riječi ili malu donaciju", dio je njegove objave.

Njegov post izazvao je oduševljenje onih koji ga prate.

"Hvala što si tako divno ljudsko biće. Najbolji glumac svih vremena", "Trebamo više ljudi poput tebe", bil isu neki od komentara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije