Hrvatska / Potez Josipe Lisac koji pokazuje zbog čega je istinska diva

28. 02. 2021. u 19:09:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 10

Diva poznata po specifičnoj boji glasa, unikatnom stilu, mnogobrojnim nagradama i ljubavi prema muzici Josipa Lisac, prošlogodišnja je dobitnica Porina za životno djelo

Na njezinim je policama jako puno statua najprestižnije glazbene nagrade koje je dobila u različitim kategorijama, a samo za vokalnu izvedbu dobila je čak osam Porina.

Upravo to je razlog zašto je Josipa Lisac odlučila da je više u toj kategoriji ne predlažu. Odluka se ne odnosi na potencijalne vokalne suradnje, već samo na kategoriju Najbolja ženska vokalna izvedba:

„Primivši Porin za životno djelo, odlučila sam da me više ne predlažu u kategoriji Najbolja ženska vokalna izvedba. Nekako ne vidim smisao u tome. Primila sam izuzetno puno Porina i svih nagrada kroz svoj profesionalni vijek.

Zahvalna sam svima koji su odabirali mene. Puno je mladih kojima ta nagrada može biti velika podrška da što bolje osvijeste i usmjere svoj talent i rad. Želim da se stvara kvalitetna glazba. Prijatelji Porina uvijek sam s vama", poručila je Josipa.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA