Poslušajte novu pjesmu Dine Merlina

5
Radiosarajevo.ba
Poslušajte novu pjesmu Dine Merlina
FOTO: Radiosarajevo.ba / Merlin objavio novu pjesmu

Vijest da bh. muzička zvijezda Dino Merlin sprema novu pjesmu, obradovala je mnoge, a sada imaju i dodatni razlog za sreću, jer je pjesma "Jedan dan, jedna noć", ugledala svjetlo dana. Riječ je o numeri koja je, kako je kazao ranije, inspirisana stvarnim događajima.

„Dragi prijatelji, donosim vam novu pjesmu koja ima posebno mjesto u mom srcu, baš kao i istinit događaj koji me inspirisao da je napišem. Ovo je priča o ljubavi koja nikad ne prestaje“, poručio je ranije Merlin, jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda u našoj zemlji.

Merlinovu novu pjesmu svi su dočekali s oduševljenjem, kao i sve što dolazi iz njegove muzičke radionice.

Podsjetimo, posljednja pjesma koju je Merlin objavio bila je duet „Dođi“ koji je za Novu godinu 2021. snimio s popularnom Senidah. Zbog ovog dueta „eksplodirao“ je internet, što će, ne sumnjamo, biti i ovaj put, jer pjesma osvaja na prvo slušanje i već ima svoje prve simpatije.

Treba napomenuti da je Merlin u novembru prošle godine ekskluzivno za Radiosarajevo.ba govorio o svom novom muzičkom projektu, ali i aktuelnom vremenu u kojem je pandemija COVID-19 iz temelja izmijenila globalni svijet i živote svakog pojedinca.

Kompletan intervju možete pročitati na OVOM linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije