Porodica Adams 2 u bh. kinima od 28. oktobra

0
Promotivni tekst
Porodica Adams 2 u bh. kinima od 28. oktobra
Foto: Cineplex / Porodica Adams 2 u bh. kinima od 28. oktobra

Nakon uspjeha animirane avanture The Addams Family iz 2019. godine rediteljski duo Greg Tiernan i Conrad Vernon donosi nastavak The Addams Family 2 (Porodica Adams 2). Svima omiljena sablasna porodica se vratila u nastavku animirane komedije koja u kina širom Bosne i Hercegovine stiže od četvrtka, 28. oktobra.

Postava je većinski ista, te uključuje Oscara Isaaca kao Gomeza Addamsa, Charlize Theron kao Morticiu Addams, Chloë Grace Moretz kao Wednesday Addams, a novitet postave je Javon “Wanna” Walton, koji će dati glas Pugsley Addamsu, dok je u prošlom filmu to činio popularni “Stranger Things” glumac Finn Wolfhard. Tu je naravno i legendarna Bette Midler kao baka Addams i Snoop Dogg kao rođak It.

U sasvim novom filmu zatičemo izbezumljene roditelje Mortišu i Gomeza jer njihova djeca nisu više mala, preskaču porodične večere i potpuno su zaokupljeni „vremenom vriska“. Kako bi povratili svoju bliskost, odlučuju da strpaju Srijedu, Pagslija, ujaka Festera i posadu u svoj ukleti kamper i krenu na posljednji bijedni porodični odmor. Njihova avantura širom Amerike izvlači ih iz njihovog stila uz urnebesne situacije sa njihovim kultnim rođakom STVARI, kao i mnogim novim čudnim likovima.

Dodik prijetio Vukanoviću: "Kad ne budem predsjednik naći ću te da se obračunam s tobom"

Dodik prijetio Vukanoviću: "Kad ne budem predsjednik naći ću te da se obračunam s tobom"

Šta bi moglo da krene po zlu? Saznajte u sinhronizovanoj verziji filma, koji u kina stiže 28. oktobra.

Režija: Conrad Vernon Režija sinhronizacije: Dušica Novaković

Glasovi SINHRONIZACIJA: Srđan Timarov, Dušica Novaković, Đurđina Radić, Marko Marković, Dobrila Ilić, Milan Tubić, Dragan Vujić Vujke, Viktor Majer, Nikola Nemešević Nemeš, Darija Vračević

Uloge: Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Nick Kroll, Javon 'Wanna' Walton, Wallace Shawn, sa Snoop Doggom kao 'STVAR', Bette Midler i Bill Hader

Žanr: Animacija

Priča: Dan Hernandez & Benji Samit

Scenario: Dan Hernandez & Benji Samit i Queen i Susanna Fogel

Producenti: Gail Berman, p.g.a., Conrad Vernon, p.g.a., Danielle Sterling, p.g.a.,
Alison O'Brien, p.g.a.

Izvršni producenti: Kevin Miserocchi, Jonathan Glickman, Cassidy Lange, Andrew
Mittman, Aaron L. Gilbert, Jason Cloth

Zasnovano na likovima: Charles Addams

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije