♡ / Pixar ima novi crtani zbog kojeg svi plaču: Priča o napuštenoj maci i pit bulu

23. 02. 2019. u 20:55:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 19

Da li svijet ima dovoljno priča, knjiga, filmova i crtaća o psima i mačkama i njihovim skoro nemogućim ali neponovljivim prijateljstvima? Ne, ne i zauvijek ne.

Ako vam je dan loš i ništa ne ide kao što ste planirali, možda je pravi trenutak da odvojite nekoliko minuta za najnoviji dragulj iz Pixar kuhinje koji je posvećen upravo ovoj temi, a nastao je u okviru SparkShorts programa.

Na Youtubeu je objavljen tek prije neki dan i već je prebacio osam miliona pregleda, što i ne čudi, piše Noizz.rs, s obzirom na to da je priča baš onakva na kakve smo navikli iz njihove produkcije - topla, nježna i oplemenjujuća.

Pritom, svi koji su ikada imali mačku iznenadit će se kako je Pixar savršeno skinuo njihove pokrete, oči pred akciju i slično ♡

Redateljka ostvarenja Rosana Salivan kaže da je ova priča nastala spontano, i da su svi koji su je pogledali poslije plakali - što potvrđuju i brojni komentari na društvenim mrežama.

Mi vam toplo preporučujemo da pogledajte ovu ljepotu imena Kitbull, a ako nakon nje ne osjetite bar neke emocije, šta da vam kažemo osim - možda ste od kamena :(

KOMENTARI (1)