Ovo nije prvo hapšenje glumca Baldwina: Cijeli život su ga pratili skandali

2
Radiosarajevo.ba
Ovo nije prvo hapšenje glumca Baldwina: Cijeli život su ga pratili skandali
Foto: EPA / Popularni glumac pred zatvorskom kaznom

Svijet je jutros potresao dođaj koji se odvio u Santa Feu u Novom Meksiku gdje je glumac Alec Baldwin ubio ženu na snimanju filma Rust.

Život je izgubila Halyna Hutchins (42), dok je režiser i scenarista Joel Souza (48) ranjen, ali se očekuje da će preživjeti, javlja BBC.

Nesreća se dogodila kada je poznati glumac pucao iz pištolja koji je trebalo da bude napunjen "ćorcima", odnosno lažnim mecima.

Borrell potvrdio: Europska unija proširuje sankcije Iranu zbog napada na Izrael

Borrell potvrdio: Europska unija proširuje sankcije Iranu zbog napada na Izrael

Iza Baldwina je niz krivičnih djela, no sada je uradio presedan zbog kojeg ga sasvim sigurno čega zatvor.

Prije sedam godine svet je uzdrmao Baldwinov odnos sa ćerkom. Sve je isplivalo kada su se Alec i bivša supruga Kim borili za starateljstvo, pa je u sud kao dokaz stigao snimak gdje glumac viče na dijete i govori joj da je “bezobrazna svinja”.

Bitka za starateljstvo nad kćerkom je bila burna, ali na kraju su Alec i Kim dobili presudu za zajedničko starateljstvo.

Pored porodičnih problema, Alec je više puta imao i probleme sa policijom. Krajem 2018. godine uhapšen je pošto je, posle svađe oko parking mjesta ispred njegove kuće u New Yorku, udario drugog vozača.

Njih dvojica su počela da se svađaju i guraju, a onda je Boldvin udario 49-godišnjeg vozača koji je prevezen u bolnicu zbog bolova u vilici.

Ako ste mislili da je to sve varate se. Prije četiri godine došlo je do sukoba sa policijom jer su ga uhvatili da vozi bicikl u pogrešnom smjeru na ulicama New Yorka.

Tada se pričalo da je uhapšen ali se on oglasio na društvenim mrežama i ispričao svoju stranu priče.

"Policajac me je uhapsio i stavio mi lisice na ruke zbog toga što sam išao u pogrešnom smjeru. U međuvremenu, fotograf ispred moje kuće ponovo je prestravio moju kćerku i gotovo je udario kamerom. Policija ništa nije uradila. Tražio sam od policajaca da mi napišu kaznu. Mislim da je smiješno staviti lisice na ruke nekome ko je vozio bicikl u pogrešnom smjeru. Policajac je slagao da sam se ponašao nedolično”, napisao je tada glumac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije