Ovo je djevojka pobjednika Eurosonga: Bavi se modelingom, glumila u poznatom spotu

1
Radiosarajevo.ba
Ovo je djevojka pobjednika Eurosonga: Bavi se modelingom, glumila u poznatom spotu
FOTO: EPA / Damiano David

Rock bend Maneskin, pobjednici ovogodišnjeg Eurosonga, u rodnoj Italiji zvijezde su već neko vrijeme, a nakon nedjeljnog trijumfa na pozornici u Rotterdamu, postali su i pravi hit širom Europe.

Njihovoj popularnosti u mnogočemu je pridonio i zgodni frontmen, 22-godišnji Damiano David, koji je harizmom i uvjerljivošću na sceni doslovce "pomeo" konkurenciju.

Iako se od samog početka karijere vješto trudio sakriti svoj privatan život i intimu od očiju javnosti, talijanski mediji nedavno su, na veliko razočarenje Damianovih obožavateljica, otkrili kako šarmantni pjevač već četiri godine ima djevojku, piše Jutarnji list.

Riječ je o poznatoj talijanskoj influencerici i modelu Giorgiji Soleri.

Šuškanja o njihovoj vezi traju već godinama, a sve su zapravo još lani "razotkrile" društvene mreže.

Tad su, naime, pratitelji frontmena Maneskina uočili neke iste detalje na njegovim i Giorgijinim fotografijama, ali, prava potvrda ljubavi stigla je tek prije nekoliko dana.

"Nakon skoro četiri godine, napokon to možemo reći, zar ne?", napisao je David na svom Instagram Storyju gdje je objavio i fotografiju na kojoj grli djevojku u koju se zaljubio još 2017. godine.

Što se tiče njegove Giorgije, odrasla je u Milanu, snimala editorijale za časopise Hangover, Digital Camera i GQ Italia, a pojavila se i u videospotu za singl Apnea, muzičara Rkomija.

Obožava tetovaže, baš kao i Damiano.

"U međuvremenu pišem poeziju i feministica sam", stoji u opisu njenog profila na Instagramu gdje je više od 170.000 ljudi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije