Otkrivena još jedna greška u filmu "Toma": Za sve je kriv sat

7
Radiosarajevo.ba
Otkrivena još jedna greška u filmu "Toma": Za sve je kriv sat
Printscreen / Sat uvijek pokazuje isto vrijeme na brojčaniku

Iako je film "Toma" Dragana Bjelogrlića oduševio publiku, koja je zbog nekih scena, bila i na ivici plača, u samom filmu potkralde su se dvije (za sada) greške, koju mnogi nisu primijetili.

Čuvena pjesma Lepe Lukić "Srce je moje violina", koju u filmu izvodi glumica Olivera Bacić, nije ni postojala u vrijeme dok je Toma Zdravković bio živ, te Lepa u stvarnom životu, tu pjesmu nije mogla da pjeva na koncertnim turnejama u to vrijeme, kako je to u filmu predstavljeno.

Pored nje, ekipi filma potkrala se još jedna greška.

Ivica Puljić otkriva šta Vučić namjerava uraditi: Zanimljiv odgovor je dobio iz Amerike

Ivica Puljić otkriva šta Vučić namjerava uraditi: Zanimljiv odgovor je dobio iz Amerike

Otkrivena još jedna greška u filmu

Printscreen: Sat uvijek pokazuje isto vrijeme na brojčaniku

Na satu Tomine žene Goce, koji igra Sanja Marković, u svim scenama u Americi uvijek stoji isto vrijeme na brojčaniku. Neko je očigledno zaboravio da u rekvizit stavi bateriju ili da ga navije, prenosi Kurir.

Podsjetimo, za propust vezan uz Lepinu pjesmu "Srce je moje violina", koja u to vrijeme nije snimljena, objašnjeno je da je završila na velikom platnu po želji reditelja Bjelogrlića, koji je izjavio da je to za njegovu dušu.

"Znam da je to greška", rekao je Bjelogrlić Lepoj Lukić nakon premijere.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije