Otkazana premijera dugoisčekivanog trilera "Tiho mjesto 2"

Radiosarajevo.ba
Otkazana premijera dugoisčekivanog trilera "Tiho mjesto 2"
Foto: Ilustracija / Tiho mjesto

Dolazak dugoisčekivanog trilera "Tiho mjesto 2" Johna Krasinskog i Emily Blunt odložen je zbog brige i rastuće pandemije koronavirusa.

Film je u bh. kina trebalo da dođe 19. marta kada i u Velikoj Britaniji, a u SAD dan kasnije 20. marta.

Paramount još uvijek nije odredio novi datum.

Nastavak napetog horora: Tiho mjesto 2 od 19. marta stiže u bh. kina

"Poslije dužeg razmatranja i u svjetlu razvoja trenutne situacije sa koronavirusom i restrikcija globalnih putovanja i javnih okupljanja, Paramount Pictures pomjera start filma 'Tiho mjesto 2' u kinima“, piše u izjavi koju je studio danas objavio.

"Vjerujemo i podržavamo gledanje filma u kinima, i jedva čekamo da ove godine, kada budemo imali bolji uvid u uticaj pandemije na globalno tržište, film prikažemo publici", dodali su.

Krasinski je, također, izdao saopštenje koje kaže: "Nešto na šta sam veoma ponosan jeste da kažu da je ovo film koji ljudi moraju zajedno da gledaju. S obzirom na okolnosti koje se brzo mijenjaju u svijetu oko nas, jasno je da nije pravo vrijeme za to. Budući da sam veoma uzbuđen da svi vi vidite naš film, sačekat ću sa ulaskom u kina sve DOK SVI NE BUDEMO MOGLI da ga gledamo zajedno! Za zajednički izlazak u kino! Vidimo se uskoro!"

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije