Objavljen trailer za web seriju "Podrugljivci": Pogledajte

0
Objavljen trailer za web seriju "Podrugljivci": Pogledajte
Foto: Screenshot / Scena iz web serije Podrugljivci

U sklopu kampanje "16 dana aktivizma protiv rodno zasnovanog nasilja" objavljen je i trailer web serije "Podrugljivci", koja dolazi u februaru online i bit će dostupna svima.

"Ponosno vam predstavljam trailer naše serije PODRUGLJIVCI koja dolazi u februaru - online i besplatno svima.

Hvala svima onima kojima je stalo do ove zemlje i njene budućnosti, djece i mira i koji su finansijski podržali ovu priču.

Hvala našim glumcima Issa Osmić Amar Mujkić Hana Kustura Ana Tikvić koji su nam ostavili svoje srce na dlanu vam ga pokažemo i što ste vrištali u ime svoje generacije!

Hvala našoj Arma Tanović Branković Lana Zablocki Maja Salkić Faketa Salihbegović-Avdagić Minka Muftić koje su nas učile kako se emocija prenosi publici svakim pogledom.

Marko Jovancić Djole, Vanja Kurtović, Mirza Herović, Ervin Golubović, Nadja Sinić vi već znate koji ste majstori posla i hvala vam za svako smrzavanje na jezeru i kreativnost koja je nadmašila sva moja očekivanja do mjeseca i nazad.

Anes Osmić hvala ti što si mi povjerio da u slikama ispričam tvoju priču i Vuk Vuković hvala ti na svemu što smo zajedno prošli", napisala je Lejla Latić-Hulusić, rediteljica ove serije.

Kako su naveli i iz Britanske ambasade Sarajevo i Fondacije Mozaik lonac, riječ je o jednoj od pobjedničkih ideja Laboratorije mira koja kroz mnogo humora, ironije i iskrenih emocija nudi presjek života mladih osoba današnjice koji nikako ne mogu da se oslobode ratnog naslijeđa devedesetih godina, a koje se najbolje ogleda kroz porodične odnose te poimanje sebe i svijeta oko njih.

U nastavku pogledajte fantastični trailer za seriju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije