Novi trailer za seriju The Witcher: Svi pričaju o sceni orgija

Radiosarajevo.ba
Novi trailer za seriju The Witcher: Svi pričaju o sceni orgija
PrtScr / The Withcer

Netflixova adaptacija "The Witcher", utemeljena na romanima Andžeja Sapskovskog biće dostupna na Netflixu krajem godine, najavljeno je uz novi trailer za seriju koji ne prestaje izazivati reakcije.

Ovo je prvi veći trailer nakon tizera koji je Netflix predstavio ljetos na Komic-Konu. Uglavnom se fokusira na Geraltov odnos s drugim likovima u seriji, ali pokazuje i neke nove i intenzivne akcijske scene. Fanovi romana (i megapopularne franšize igara koju su inspirisali) odmah su u trailer uočili i scenu orgija u pozadini, oko 29. sekunde.

Serija se u potpunosti bazira na knjigama, iako su fanovi već u traileru uočili referencu na scenu iz hvaljenog RPG-a u kojoj Geralt leži u kadi, a iz koje je nastao i mim na internetu.

Lauren Šmid Hisriš, najpoznatija po serijama "The Umbrella Academy" i "The Defenders", rekla je za Entertejment Viklliju u julu da serija namjerno odskače od videoigara.

"Oni su išli u jednom smeru, mi zapravo možemo u drugom", rekla je i dodala kako ne želi da otkrije više detalja o prvoj sezoni.

"The Witcher" će na Netflixu biti dostupan 20. decembra

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije