Novi filmovi: Od 21. juna "Oceanovih 8", "Nalijeđeno zlo" i "Izbavitelji 2"

Radiosarajevo.ba
Novi filmovi: Od 21. juna "Oceanovih 8", "Nalijeđeno zlo" i "Izbavitelji 2"
Foto:Promo / Oceanovih 8
"Oceanovih 8" (Oceans 8) je kriminalistička akcija pod redateljskom palicom Garya Rossa.

Glavne uloge u nastavku franšize Oceanovih 11 ovog puta u ženskom izdanju tumače Sandra Bullock, Rihanna, Cate Blanchett i Anne Hathaway. 

Sandra Bullock glumi Debbie Ocean, otuđenu sestru Clooneyevog lika Dannyja Oceana iz kultnog filma "Oceanovih 11", koja će pokušati provesti gotovo nemoguću pljačku u New Yorku, na zvjezdanom godišnjem balu Met Gala. Njen prvi zadatak je okupiti savršenu ekipu profesionalnih lopova: Lou, Rose, Daphne Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita i Constance. Plan već ima, samo ga treba provesti. 


"Nalijeđeno zlo" (Hereditary) je napeti horor, misterija producenata filmova "Vještica" i "Podvojen", u kojem glavne uloge tumače nominirana za Oscar Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff...

Nakon smrti Ellen Graham, njena porodica počinje razotkrivati zastrašujuće tajne o svome porijeklu. Što više otkrivaju, to više nastoje izbjeći zlokobnu sudbinu koju su naslijedili.

"Nalijeđeno zlo" je proglašen horor senzacijom filmskog festivala u Sundanceu. Film koji je proglašen najjezivijim dosad!

"Izbavitelji 2" (Incredibles 2) je animirana avantura kojoj prethodi novi kratki animirani film studija Disney - Pixar zvan Bao. Bao je priča o brižnoj majci koja pati od sindroma praznog gnijezda nakon što je njen sin odrastao.

manje_HEREDITARY_HR_FINAL.jpg - undefined

Nova prilika za majčinstvom ukaže joj se kad jedna od knedlica koje je napravila oživi i poprimi obilježja razigranog dječačića. Njena novootkrivena sreća je ipak kratkotrajna – kako knedlica naglo izraste, majka shvati da ništa ne ostaje maleno i slatko zauvijek i da je napuštanje gnijezda potpuno prirodna i neizbježna stvar...

Pored tri nova filmska naslova na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniju romantičnu dramu "Do dna", zatim akcionu avanturu izvršnog producenta Stevena Spielberga "Svijet iz doba Jure: Uništeno kraljevstvo" te akcionu komediju "Deadpool 2" na čelu sa fantastičnim Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin...

Za najmlađe posjetitelje na repertoaru Cinema Cityja su i dvije animirane avanture, komedije "Prinčeva strana priče", i "Leo Da Vinci: Misija Mona Lisa".

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije