Bizarna komedija: Netflix najavio film o nilskim konjima Pabla Escobara

Radiosarajevo.ba
Bizarna komedija: Netflix najavio film o nilskim konjima Pabla Escobara
FOTO: Pixabay / Nilski konji / Ilustracija

Netflix je najavio novi film, za koji mediji prenose da bi mogao da bude jedan od najbizarnijih komedija koju je ova kuća objavila.

"Cocaine Hippos" je priča o nilskim konjima jednog od najvećih kolumbijskih narko bosova Pabla Escobara, prenosi mondo.rs. 

Glavna uloga je pripala glumcu Jermaineu Fowleru, a film je inspiriran istinitom pričom o Pablovom safariju i nilskim konjima koje je 1980. godine uvezao iz Afrike. Nakon njegovog ubistva 1993, sve životinje su prodate zoološkim vrtovima ili novim vlasnicima, dok su nilski konji ostali na posjedu, gdje su postali ekstremno agresivni.

Grupa mladića saznaje gde je Pablo sakrio svoje "blago", ali da bi došli do njega moraju da uđu u svijet kriminala, kao i da se suprotstave agresivnim i smrtonosnim čuvarima - nilskim konjima.

Autor ove komedije je Jordan VanDina koji je na svom Twitter nalogu objavio da će ovo biti jedan zanimljiv i neobičan film:

"Hej ljudi, napisao sam jedan ludi scenario za film o nilskim konjima i kokainu", napisao je on. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije