Nastavak serije „Kako sam upoznao vašu majku“: Sve je iznenadila nova glumica

0
Radiosarajevo.ba
Nastavak serije „Kako sam upoznao vašu majku“: Sve je iznenadila nova glumica
Foto: Instagram / Kultna serija dobija nastavak

Popularna serija „Kako sam upoznao vašu majku“ („How I Met Your Mother“) uskoro će dobiti nastavak pod nazivom „Kako sam upoznala vašeg oca“ („How I Met Your Father“), čiju produkciju potpisuje Hulu.

Na iznenađenje mnogih, glavnu ulogu tumačit će Hilary Duff. Ona će igrati ulogu majke Sophie. Serija je zamišljena tako da Sophie priča svom sinu kako je upoznala njegovog oca, piše Variety.

Radnja serije počinje 2021. godine, a prve scene će prikazati kako Sophie s prijateljima razgovara o tome kako se zaljubiti i pronaći idealnog partnera u vremenu u kojem se za upoznavanje koriste aplikacije poput Tindera.

"Imala sam sreću da od početka svoje karijere dobijem sjajne uloge i jedva čekam da preuzmem ulogu Sophie. Velika sam obožavateljica ovog serijala i drago mi je što mi je ukazano povjerenja da učestvujem u snimanju nastavka", kazala je Hilary.

Serija „Kako sam upoznao vašu majku“ s peteročlanom stalnom postavom glumaca koju su činili Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris i Alyson Hannigan prikazivala se od 2005. do 2014. godine.

Vječnu patnju Teda Mosbyja glumila je kanadska glumica i manekenka Cobie Smulders.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije