Mir, mir, niko nije kriv: Vin Diesel moli Dwaynea Johnsona da se vrati u kultni film

3
Radiosarajevo.ba
Mir, mir, niko nije kriv: Vin Diesel moli Dwaynea Johnsona da se vrati u kultni film
Facebook / Vin Diesel

Vin Diesel (54) je na na društvenim mrežama objavio fotografija s kolegom Dwayneom Johnsonom (49), te ga zamolio da mu se pridruži u desetom nastavku serijala "Brzi i žestoki".

"Moj mlađi brate Dwayne... Došlo je vrijeme. Svijet čeka "Brze i žestoke 10". Kao što znaš, moja te djeca zovu amidžom Dwayneom. Nasljeđe čeka. Rekao sam ti prije puno godina da ću ispuniti svoje obećanje Pablu. Zakleo sam mu se da ćemo snimiti deset filmova i da će finale biti vrhunsko!", započeo je glumac opis ispod objave.

Kažem ovo iz ljubavi... ali moraš se pojaviti, ne ostavljaj franšizu bez vrlo važne uloge. Hobbsa ne može igrati niko drugi. Nadam se da ćeš iskoristiti priliku i ispuniti svoju sudbinu.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Podsjećamo, Johnson je u junu  najavio da se neće pojaviti u ulozi Lukea Hobbsa. On i Diesel su u sukobu cijelu deceniju i odbijaju glumiti jedan kraj drugoga, sve je to započelo zbog njihovog drukčijeg odgoja i razmišljanja, rekao je iskreno Johnson u intervjuu za Vanity Fair.

"Radi se filozofiji svakodnevnog odlaska na posao i gledanja na sve kao na ravnopravne partnere, gledajući i na studio kao ravnopravnog partnera. I gledanje na filmski ekipu, bez obzira na nečiji položaj, treba biti ravnopravno, s poštovanjem i poniznošću, poštujući proces i svako drugo ljudsko biće koje ulaže isto toliko vremena, isto toliko napornog rada i kapitala, ako ne i više.

Mislim da mi je uvijek bilo važno stajati uspravno i gledati nekoga u oči", objasnio je Johnson ne skrivajući nelagodnost koju osjeća prema koleginom ponašanju, piše 24sata.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije