Najave / Michael Gandolfini krenuo stopama pokojnog oca: Igrat će mlađeg Tonya Soprana

24. 01. 2019. u 14:26:00 Fena

Shares: 5

Michael Gandolfini krenuo je stopama svog pokojnog oca Jamesa pa će tako glumiti mladog Tonyja Soprana u filmskoj verziji hvaljene serije 'Obitelj Soprano', koja je i proslavila njegovog oca.

Radi se o filmu 'The Many Saints of Newark', koji je trenutno u predprodukciji, a Michael je izjavio kako mu je velika čast nastaviti koračati očevim utabanim stazama i postati mlađa verzija Tonyja Soprana.

"Velika je čast, ali i odgovornost uskočiti u tatine cipele. Radujem se raditi s fantastičnom ekipom koja je stvarala seriju", izjavio je Michael Gandolfini.

James Gandolfini, koji je 2013., u 51. godini života, preminuo od srčanog udara, proslavio se ulogom mafijaša Tonyja Soprana, za koju je osvojio tri Emmyja i Zlatni globus.

"Obitelj Soprano" imala je šest sezona i 86 epizoda, a osvojila je brojne nagrade, uključujući 21 Emmy i pet Zlatnih globusa.

Smještena u New Jersey, gdje je prvotno producirana, serija se vrti oko mafijaša Tonyja Soprana (James Gandolfini) i poteškoća s kojima se on suočava kad pokušava izbalansirati česte konfliktne potrebe u svojem obiteljskom životu i kriminalnoj organizaciji kojoj je na čelu.

Ostvarivši veliki komercijalni i kritički uspjeh, Obitelj Soprano je financijski najuspješnija serija kabelske televizije u povijesti televizije. Serija je poznata po visokoj razini kvalitete na svim aspektima produkcije, a iznimno je hvaljena za svoje scenarije i izvedbe glavnih glumaca. Zaradila je priznanja kako je na televizijski medij donijela višu razinu umjetničke kvalitete i otvorila put mnogim drugim dramskim serijama koje su uslijedile.

Kao jedan od najpoznatijih proizvoda američke popularne kulture 2000-ih, Obitelj Soprano bila je predmet parodija, kontroverzi i analiza, a proširila se i na knjige, videoigre, visokonakladne soundtrack albume te na niz drugih komercijalnih proizvoda.

Serija je emitirana od 1999. do 2007. godine.

NEMA KOMENTARA