Marina Tucaković u oporuci prozvala muzičare koji su joj ostali dužni?

0
Radiosarajevo.ba
Marina Tucaković u oporuci prozvala muzičare koji su joj ostali dužni?
Foto: Dnevni avaz / Marina Tucaković

Marina Tucaković preminula je nakon dugogodišnje borbe s karcinomom, a izvor blizak porodici otkrio je da je prije smrti napisala oporuku u kojoj je ostavila svoju ostavštinu, ali i spomenula one koji su je pred kraj zaboravili, a pritom su joj za života ostali dužni

Tucaković je prije smrti, dok ju je bolest sustizala, napisala oporuku kojoj je osim porodiece i prijatelja, spomenula i one muzičare i kolege s estrade koji navodno nisu podmirili dugove, rekao je za srbijanske medije izvor blizak porodici hitmejkerice.

"Mnogi pjevači su joj dugovali silan novac za tekstove, i zavlačili je, a sa druge strane javno isticali da su dobri i pružali joj podršku, kao da se ništa ne događa. Marina to nikada javno nije željela istaknuti... Svi znamo koliko je bila veliki čovjek", dodaje izvor.

Nerin Dizdar: Umjesto traženja vještica bolje je da se vlast RS pozabavi svojim najvećim neuspjehom

Nerin Dizdar: Umjesto traženja vještica bolje je da se vlast RS pozabavi svojim najvećim neuspjehom

Tvrdi i da je iza sebe Tucaković ostavila i brojne tekstove koji su ostali nedovršeni jer je bila ljuta na mnoge kolege.

"Dok je bila u punoj snazi mnogi su je zvali i tražili karijere, a posljednjih mjeseci sve slabije, što je izazvalo revolt kod legendarne autorice", ističe izvor, a javljaju brojni srbijanski mediji.

Podsjetimo, Marina Tucaković je nakon dugogodišnje borbe s karcinomom preminula u 67. godini.

Pjevačica je iza sebe ostavila brojne hitove koje će još dugo svirati u domovima mnogih.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije