... / Mala zvijezda Avengersa uputila emotivnu poruku: Molim vas, ne maltretirajte me

27. 06. 2019. u 14:27:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 3

Mlada glumica koja je glumila kćerku Tonyja Starka u filmu Osvetnici: Kraj igre, poručila je fanovima „molim vas da ne maltretirate mene i moju porodicu."

U video snimku sa Instagrama, koji vode njeni roditelji, Lexi Rabe kaže da može da se desi da se ponaša „glupo" u javnosti. Opis snimka reflektuje pritisak s kojim se djevojčica i njeni roditelji suočavaju pri susretu s fanovima u javnosti.

Ali, Lexi želi da ljudi zapamte da ona ima „samo sedam godina". Leksi je u posljednjem filmu o Avengersima glumila Morgan Stark, kćerku Tonyja Starka/Iron Mana i Pepper Pots, koje glume Robert Downey Jr. i Gwyneth Paltrow.

To je bila mala uloga, ali je Lexi imala jednu od najčuvenijih replika u serijalu. Stavljajući je u krevet, Tony Stark kaže „Volim te na tone".

A ona odgovara „Volim te 3000". Iliti - sada već kultno - I love you 3000.

Uporedo sa snimkom, Lexina mama Jessica priča o pritisku s koji članovi njene porodice doživljavaju u javnosti. „Ona je normalno ljudsko biće i dijete", piše njena majka. „Molim vas, zadržite vaša mišljenja za sebe, tako da Lexi može da odrasta u slobodnom svijetu."

Ističe kako ne želi da njena kćerka postane poput onih poznatih ličnosti koje nikada ne napuštaju kuću.

„Ponekad jednostavno jurimo s jednog mjesta na drugo, kao i svi ostali, kako bi stigli na vrijeme, na posao ili bilo gdje, pa izgledamo malo prgavo. Nismo idealni!"

Jessica kaže da svako može da ima loš dan i da oni, kao roditelji, žele da se Leksi ponaša prirodno u javnosti. „Ovoj idealnoj djeci nisu omogućene slobode i prava koja im pripadaju. Stoga, ako nas vidite u javnosti i mislite da imate pravo da nas osuđujete - sačekajte."

Lexi također glumi u filmu Godzila: Kralj čudovišta, zajedno sa Millie Bobby Brown, koja je ranije govorila kako su je siledžije primorale da promijeni školu. One nisu prve zvijezde koje su skrenule pažnju na problem toksičnih fanova, kada komentari online fanova postanu negativni.

Lexi je završila video pozitivnom porukom za njenih 250.000 pratilaca.

„I love you 3,000", rekla je, piše BBC.

NEMA KOMENTARA