Maisie iz Igre prijestolja slučajno otkrila pravo važan detalj iz finalne sezone

Radiosarajevo.ba
Maisie iz Igre prijestolja slučajno otkrila pravo važan detalj iz finalne sezone
PrtScr / Maisie Williams

21-godišnja glumica koja u seriji glumi lik Arye najprije je, unatoč nagovaranju voditelja, odbijala otkriti išta o posljednjoj sezoni, no onda se izlanula.

Zvijezda serije "Igra prijestolja", glumica Maisie Williams, tokom gostovanja u showu Jimmyja Fallona 1. aprila, napravila je scenu nakon što je "slučajno" otkrila ogroman "spojler" vezan uz posljednju sezonu hit serije. Svi koji gledaju seriju možda ovdje trebaju prestati čitati tekst, jer moguće je da vam nastavak spojla dugo očekivanu sezonu.

21-godišnja glumica koja u seriji glumi lik Arye najprije je, uprkos nagovaranju voditelja, odbijala otkriti išta o posljednjoj sezoni, no onda se izlanula.

"Tokom snimanja, posljednji dani snimanja bili su zaista emotivni jer smo se svi opraštali, i još kad sam saznala da Arya umire u drugoj epizodi, bila sam..."

"Pa, to je spojler", rekao je Fallon.

Nakon te rečenice, Maisie se uhvatila za glavu, djelovala je šokirano, čak su joj se i oči napunile suzama i počela se tresti. Zatim je upitala Fallona mogu li to izrezati, a on ju je uvjerio da hoće. Ipak, obzirom da se radilo o Danu šale, pretpostavlja se da je Maisie Williams namjerno to učinila kako bi zbunila fanove koji željno iščekuju posljednju sezonu ove popularne serije, piše bljesak.info.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije