Maestralan show Dine Merlina osvojio publiku u cazinskoj tvrđavi Ostrožac

Radiosarajevo.ba
Maestralan show Dine Merlina osvojio publiku u cazinskoj tvrđavi Ostrožac
Nakon što je sjajnim nastupom porušio nove rekorde i naprosto osvojio publiku u pulskoj Areni, Dino Merlin održao je spektakularan koncert u predivnom ambijentu tvrđave Ostrožac u Cazinu.

Vrela noć u Krajini dodatno je zagrijana velikim brojem hitova jednog od najpopularnijih muzičara s naših prostora, koji je brojne fanove u Krajini oduševio svojim nastupom.

Kao zaštitni znak ovogodišnjih koncerata i onaj u tvrđavi Ostrožac otvoren je pjesmom Hotel Nacional, a zatim nastavljen brojnim hitovima s posljednjeg, ali i mnogo starijih albuma.

Ovo je, inače, drugi koncert Dine Merlina na tvrđavi Ostrožac, te je u ovom jedinstvenom ambijentu nastupao još jednom, prije 17 godina, u okviru turneje Sredinom, dok je ovog puta cazinska tvrđava uvrštena među brojne destinacije showa Hotel Nacional.

Posljednja turneja Dine Merlina, nazvana Hotel Nacional prema istoimenom albumu sarajevskog Čarobnjaka, do sada se upisala na mapu gotovo 70 svjetskih destinacija,  ugostivši tom prilikom više od pola miliona posjetilaca ovog ljeta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije