Luddit objavili novi spot sa Sašom Antićem iz TBF

0
Radiosarajevo.ba
Luddit objavili novi spot sa Sašom Antićem iz TBF

Bihaćki sastav Luddit nastavlja sa snimanjem i objavom novih pjesama. Ovaj put su gosti Saša Antić iz splitkog TBF-a i Lejla Dolores. Za svoj novi uradak kažu:

U suradnji sa Sašom Antićem i Lejlom Dolores smo oslikali naš komšiluk. Poslušajte i pogledajte šta se sve dešava oko nas. „Komšijska“ će biti dio prvog Ludditovog albuma koji izlazi sljedeće godine.

Kao i prethodne pjesme Luddita, i ova je snimana i miksana u studiju Amadeus Nemdžada Alića. Majstori od kamere bili su Džemal Ćatić i Milan Latković, a montaža je djelo Naska Kišmića. „Komšije“ u spotu su: Faketa, Miranda, Dado, Amar, Elo, Keno, Adi G., Ceca, Enes, Saša, Petra, Delijan, Papara, Adem, i Tarik. 

Bend se zahvaluje Alenu Ćatiću (poznatiji kao Đemin brat, za snimku kirurški preciznog bubnja), Sanelu Kabiljagiću (brass sekcija s Elvedinom), te svim „komšijama“ na glumi,  Alenu Zuliću na ustupanju prostorija Kulturnog centra, Dinki i Alki, na dim mašini, i konačno, Remiju na financijskoj injekciji.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije