Ljekari otkrili zašto Neda Arnerić ostaje u bolnici

Radiosarajevo.ba
Ljekari otkrili zašto Neda Arnerić ostaje u bolnici
Foto: RAS Srbija / Neda Arnerić

Kako prenose srbijanski mediji, poznata glumica Neda Arnerić će na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, a zbog odluke ljekara, provesti mjesec kako bi njen oporavak bio potpun.

Naime, s obzirom na činjenicu da je bila na ivici smrti, a zbog prekomjerne doze tableta koje je popila u kombinaciji s alkoholom, ljekari insistiraju na tome da se njen organizam potpuno očisti.

„Neda je na Odjeljenje toksikologije primljena u besvjesnom stanju. Iz dana u dan je sve stabilnija, ali je trenutno nesposobna za brigu o sebi. Tim ljekarskih stručnjaka donio je odluku da je zadrže na VMA koliko god bude potrebno, odnosno dok se ona skroz ne oporavi, a pretpostavka je da će to biti za minimalno mjesec. Poslije smrti supruga Milorada Neda živi sama u stanu i nema ko da se brine o njoj. Zbog lošeg psihičkog stanja, savjetovano joj je da bar neko vrijeme mora imati medicinsku brigu, kako ponovo ne bi došlo do sličnog nesretnog slučaja“, rekao je izvor blizak glumici za srbijanske medije dodajući da Nedu redovno obilazi njen brat.

Podsjetimo, glumica je nedavno popila 20 tableta za smirenje u kombinaciji s lijekovima za hipertenziju, što je dovelo do toga da se sruši u svom stanu u Vračaru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije