Legendarni Ozzy Osbourne otkazao kompletnu turneju, evo i zašto

Radiosarajevo.ba
Legendarni Ozzy Osbourne otkazao kompletnu turneju, evo i zašto
Foto: Planet Rock / Ozzy Osbourne

Britanski pjevač Ozzy Osbourne (71), bivši frontmen heavy metal grupe Black Sabbath, otkazao je kompletnu sjevernoameričku turneju “No More Tours 2” kako bi otišao u Švicarsku na liječenje Parkinsonove bolesti.

objavi na svojoj web stranici kazao je da mu treba vremena da se oporavi od zdravstvenih problema koji su ga zadesili proteklu godinu.

Podsjetimo, osim što mu je dijagnosticirana Parkinsonova bolest, ova legenda heavy metal muzike bila je hospitalizirana zbog upale pluća, a onda je Ozzy ozbiljno povrijeđen kada je pao u svojj spavaćoj sobi, piše Planet Rock.

"Zahvalan sam svima na strpljenju, jer sam imao zaista us.... godinu. Nažalost, na liječenje u Švicarsku ne mogu otići prije aprila, a trajat će šest do osam sedmica. Ne želim sada započinjati turneju i onda otkazivati koncerte u posljednji čas jer to ne bi bilo fer prema fanovima. Radije bih da sada dobiju povrat novca, a kada bude turneja, svako ko ih je sada kupio bit će prvi u redu za kupovinu“, napisao je Ozzy Osbourne.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije