Kakav pljusak: Pogledajte prvi trailer za film o Aquamanu

Radiosarajevo.ba
Kakav pljusak: Pogledajte prvi trailer za film o Aquamanu
Foto: IMDb / Scene iz filma

U San Diegu se ovih dana održava slavna konvencija Comic-Con na kojoj se okupljaju brojni fanovi stripova, videoigara te filmova, a ovaj događaj donio nam je proteklih dana brojne najave za igre, filmove te serije.

Već smo znali da će nam prvi Aquaman trailer donijeti ajkule i kraljeve, pa čak i pored visokih očekivanja koje je postavio redatelj James Wan, nismo se razočarali.

Uz pljusak prvog trailera gledamo Jasona Momou kao Aquamana, a ovo je njegovo drugo pojavljivanje u DC Univerzumu - prvi put smo ga vidjeli 2017. godine u filmu u kojem se DC superjunaci okupljaju, Justice League.

Warner Bros. se nada da će filmom ponovo upaliti uzbuđenje fanova nakon prošlogodišnjeg razočaravajućeg plasmana filma Justice League.

"Htio sam da ovaj film bude jedinstven i čini se da je film više SF nego tradicionalni film o superheroju", kazao je Wan u hali H na Comic-Conu.

I, na prvi pogled, Wan nam je dao dio o fantaziji te  vidimo tronove, naslijeđe i vođstvo. 

Pogledajte šta nam donosi film o stvorenju koje je napola čovjek, a napola mitsko biće Atlantiđanin Arthur Curry. Dodajmo još i da film u kina dolazi 14. decembra ove godine:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije