Jasna Gospić snima spot u španskoj Marbelli

Radiosarajevo.ba
Jasna Gospić snima spot u španskoj Marbelli
Foto:Promo / Detalj sa snimanja spota
Obrada francuske šansone „Je suis malade“ u izvedbi Jasne Gospić, uskoro će dobiti svoj vizuelni identitet.

Pjevačica ovih dana u španskoj Marbelli snima spot za svoj prvi cover, koji je objavila krajem aprila. Podsjetimo, sjetnu i romantičnu pjesmu „Je suis malade“, koju je nekada davno pjevala Dalida, a kasnije obradile mnoge ženske pjevačke zvijezde, Jasna je snimila u sarajevskom studiju „Amadeus“, a producent i aranžer je bio odlični Marin Meštrović.

"Odavno imam želju da na svoj način otpjevam neke meni veoma drage pjesme, a među njima je svakako i ova prekrasna šansona „Je suis malade“, ili, kako smo je preveli, „Bolujem“. Pjesma priča o velikoj i neutješnoj ljubavnoj boli, a veliki je interpretativni izazov za svakog pjevača. Osim velike emocije, skoro drame, važna je i boja glasa, te dikcija i sposobnost pjevača da to sve doživi dok pjeva.

Veoma sam zadovoljna načinom na koji sam je otpjevala, a sada sve to treba pokazati i upotpuniti slikom. Odlučila sam se za moje već provjerene i dokazane saradnike „Fyfa“ produkciju, koja je zaslužna i za ekranizaciju pjesme „Ti si majko kriva“. Snimatelj Herman ovog puta je i u ulozi voljenog čovjeka, a njegova supruga Julija predstavlja metaforu vječite borbe i traženja ljubavi," govori Gospić. 

On je Argentinac, specifične ljepote i šarma, ali i talenta za odličnu fotografiju i atmosferu pojašnjava pjevačica.

Spot će uskoro biti gotov, a cover šansone „Je suis malade“ u izvedbi Jasne Gospić poslušajte na linku:

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije