Internetom kruži snimka pijanog glumca iz GoT-a

Radiosarajevo.ba
Internetom kruži snimka pijanog glumca iz GoT-a
Youtube/Screenshot / Kit Harington iz GOT-a

Ovih dana fanove Igre prijestolja iznenadila je vijest da je glumac Kit Harrington koji u seriji glumi Jona Snowa završio na rehabilitaciji zbog stresa, iscrpljenosti i problema s alkoholom.

Nakon te vijesti društvenim je mrežama ponovo počela kružiti snimka koju je prošle godine objavio portal TMZ na kojoj su kamere uhvatile Kita, očito pijanog, kako tetura po baru i pokušava se pridružiti igri biljara.

Iako se ponašao prilično mirno, na kraju su mu prišli zaštitari i zamolili ga da ode.

Sudeći po komentarima Kitovi fanovi mu to nisu zamjerili. 

"Pijana osoba u baru? Ne mogu vjerovati. Da nije slučajno i mlad?", "Kralj na sjeveru se može ponašati kako god želi", "Prilično je miran za pijanu osobu, ne shvatam zašto ga grabe kao da je nešto skrivio, vidio sam puno gorih pijanaca", "On je najmirniji pijanac kojeg sam ikad vidjela", pisali su oni.

Čini se da su se stvari glumcu ipak otele kontroli, te je njegov glasnogovornik nedavno otkrio da se Kit sam prijavio na rehabilitaciju.

"Kit je odlučio iskoristiti stanku u svojem radnom rasporedu kao priliku da se na neko vrijeme povuče i poradi na rješavanju nekih ličnih problema", rekao je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije