Zajednički nastup: Ibrahimović i Mihajlović zapjevali popularni hit na San Remu

Radiosarajevo.ba
Zajednički nastup: Ibrahimović i Mihajlović zapjevali popularni hit na San Remu
Foto: EPA-EFE / Nastup Siniše i Zlatana

Zlatan Ibrahimović i Siniša Mihajlović zapjevali su na jednom od najstarijih muzičkih festivala na svijetu - San Remu. Njih su dvojica, s još malo pomoći, otpjevali poznati hit "Io vagabondo".

Izbor grupe Nomadi nije slučajan, poznato je kakav je životni put ima Siniša i kako je na njega utjecao rat Srbije i Hrvatske.

Sa druge strane, Zlatan je rođen u Malmeu, od majke Hrvatice katolkinje i oca Bošnjaka i muslimana koji su emigrirali u Švedsku.

Iza njega je teška, nomadska prošlost, suočavao se Zlatan u djetinjstvu sa uvredama zbog porijekla, ali je inat i doveo do karijernog uspjeha.

Ibrahimović nije prvi nogometaš na San Remu, jer su na ovom festivalu prije njega gostovali Roberto Baggio, Francesco Totti, Antonio Cassano i drugi.

Podsjetimo, Ibra je prije dva dana stigao na eminentni festival, a na pozornicu je izašao uz veliki narodnjački hit Nade Topčagić - 'Jutro je'.

Zbog gostovanja na San Remu Ibra će propustiti nekoliko treninga Milana, koji se grčevito bori za osvajanje prvog ili barem drugog mjesta u Serie A, piše Gol.dnevnik.hr

San Remo je jedan od najstarijih i najznačajnijih glazbenih festivala u svijetu, a ove se godine održava od 2. do 6. marta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije