House of Gucci: Ko je glavni glumac u filmu o kojem priča cijeli svijet

1
Radiosarajevo.ba
House of Gucci: Ko je glavni glumac u filmu o kojem priča cijeli svijet
Foto: EPA-EFE / Adam Driver

Trenutno u svijetu vlada opće ludilo zvano House of Gucci.

Filmski hit redatelja Ridleya Scotta otkriva pozadinu istinite obiteljske priče italijanske modne kuće Gucci, a u kriminalistično-glamuroznoj drami glume itekako velika svjetska imena kao Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston i Al Pacino.

Kritičari su film već pogledali i svi bruje o tome kako je pjevačica Lady Gaga još jednom oduševila u glumačkim vodama savršeno utjelovivši lijepu i ambicioznu Patriziu Reggiani, suprugu Maurizija Guccija koji postaje nasljednik modnog carstva.

Komšija misli da je djevojčica Danka (2) oteta: 'Dijete nije moglo da propadne u zemlju'

Komšija misli da je djevojčica Danka (2) oteta: 'Dijete nije moglo da propadne u zemlju'

Njega je utjelovio Adam Driver, 38-godišnji glumac koji je svijetu postao poznat 2012. godine kada se pojavio u televizijskoj seriji Girls.

A dok glumci većinom znaju da žele biti pred kamerama i apsolutno ništa drugo osim toga, njegov je životni put bio prilično poseban.

Naime, nakon terorističkog napada na SAD 11. septembra 2001. godine, trebao se pridružiti američkim marincima, no prije nego što su ga poslali u Irak, slomio je prsnu kost za vrijeme vježbi zbog čega mu je odlazak bio otkazan do daljnjega.

Tada se dogodio potpuni preokret kada se krenuo baviti glumom.

Upravo je za vrijeme studiranja u New Yorku upoznao svoju sadašnju suprugu Joanne Tucker s kojom je u braku od 2013. godine.

A ono što se često spominje uz Driverovo ime je i njegov izgled, tačnije specifične crte lica i njegova nesvakidašnja privlačnost.

"Mnogo su mi puta rekli da imam neobično lice. Ali, moje lice je moje lice. Imao sam život i prije glume i tada su mi već ljudi svašta govorili o licu", rekao je u jednom intervjuu glumac.

Iako nosi titulu muškarca nekonvencionalne ljepote, mnogi smatraju da je kroz godine svoj izgled promijenio.  Tako pojedini pišu da je smanjio uši te sitno doradio nos i vilicu. U isto vrijeme, drugi kažu da se promijenio u pubertetu i da su kod njega godine napravile svoje, piše Story.

Šta je istina, prosudite sami, a fotografije kroz godine pogledajte u našoj galeriji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije