Frenkie, Kontra i Indigo predstavili naslovnicu novog albuma, premijera 15. 12.

Radiosarajevo.ba
Frenkie, Kontra i Indigo predstavili naslovnicu novog albuma, premijera 15. 12.
Uspješni hip-hop trojac iz Bosne i Hercegovine Frenkie, Kontra i Indigo su objavili naslovnicu projekta “Egzil“ koji predstavlja nastavak veoma uspješnog albuma “Putanja“.

Prije tri nedjelje, Frenkie, Kontra i Indigo su podjelili fotografije iz Shibuje na svojim društvenim mrežama, sa jednog od najprometnijih pješačkih prelaza na svijetu.

Osim što predstavlja jedan od najpoznatijih kvartova Tokija, upravo je na toj lokaciji snimljen nastavak albuma “Putanja“. Novo izdanje, koje nosi naziv “Egzil“, će biti predstavljeno 15. decembra.

Naslovnicu albuma, koja je uslikana tokom snimanja albuma u Japanu, fotografirao je Mario Ilić, a dizajnirao Miran Lazić - dizajner brenda Revolt Clothing.

Ostaje nam nam da vidimo koliki će uticaj na novi album jedne od najboljih hip-hop ekipa u regionu imati Zemlja izlazećeg sunca, dok najnovija dešavanja, avanture, kao i ostale zanimljive informacije možete pronaći na Instagram profilima Kontre, Indiga i Frenkija.

Album “Putanja“ je dostupan preko servisa Deezer i Google Play.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije