Frankie Muniz se ne sjeća da je glumio u seriji Malcolm in The Middle

Radiosarajevo.ba
Frankie Muniz se ne sjeća da je glumio u seriji Malcolm in The Middle
Foto: Instagram / Frenkie Muniz

Malcolm u sredini (Malcolm In The Middle) je bila jedna od omiljenih TV serija, koja danas nosi titulu ikona nostalgije. 

Nažalost, Frankie Muniz, glumac koji je glumio Malcolma, ne sjeća se vremena kada je glumio u ovoj seriji, a otkrio je to snimajući reality show Ples sa zvijezdama (Dancing With The Stars), piše Unilad.

I ne samo to, 33-godišnji Muniz se ne sjeća većine stvari koje je učinio u svom životu.

"Malo sam tužan zbog toga. Samo se sjetim nekog detalja... Istina je da se ne sjećam da sam bio u toj seriji. Čini se i kao da to nisam bio ja", kazao je on.

Slavni glumac Bryan Cranston, koji je glumio Malcolmovog oca u seriji, kazao je kako je Muniz nevjerovatna osoba, koja je prošla tako mnogo i poručio mu je da se ne treba brinuti: "Moj posao je da ti pomognem da se prisjetiš svega."

Muniz je, u jednom intervjuu za magazin People, otkrio da je imao nesreću s motociklom 2009, te da su tri godine kasnije počeli "mali moždani udari". Nemoguće ih je predvidjeti i mogu se desiti i do četiri puta sedmično, ali i jednom godišnje.

Ovo stanje se naziva prolazni ishemijski napadaj, a desi se kada se dotok krvi u mozka nakratko prekine. Tzv. "epizode" mogu trajati 15 minuta, ali i tri dana...

"Prvo gubim periferni vid i mogu vidjeti ljude, ali ih ne prepoznajem. Vidim riječi, ali ne znam šta znače, a onda mi cijelo tijelo utrne. Užasan je osjećaj, ali sad već znam šta se dešava, pa legnem i čekam da prođe. Bio sam kod desetina neurologa, imao desetine testova. Još nisam našao odgovor zašto se to dešava. Umoran sam od traženja odgovora i odlučio sam to prihvatiti", ispričao je ovaj glumac.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije