Premijera Patrolnih šapa uskoro u bh. kinima

0
Promotivni tekst
Premijera Patrolnih šapa uskoro u bh. kinima
Promotivni tekst / Film Patrolne šape stiže u bh. kina od 19. augusta

Šest herojskih psića koje predvodi dječak Rider ponovo su u akciji. Film Patrolne šape u kina širom Bosne i Hercegovine stiže u sinhronizovanoj verziji od četvrtka, 19. augusta.

Kada njihov najveći rival, Humdinger, postane gradonačelnik obližnjeg Grada pustolovina i počne da ga pustoši, Rider i ostali omiljeni herojski psi kreću se najvećom brzinom kako bi se suočili sa izazovom koji je pred njima. Iako se jedan od psića mora pomiriti sa svojom prošlošću u Gradu pustolovina, tim pronalazi pomoć novog saveznika, pametne jazavičarke Liberty.

Zajedno, naoružani novim uzbudljivim uređajima i opremom, patrolne šape se bore da spase stanovnike Grada pustolovina!

Jusuf Gazibegović zabio fantastičan gol iz slobodnjaka za vodstvo svog tima

Jusuf Gazibegović zabio fantastičan gol iz slobodnjaka za vodstvo svog tima

Originalnoj glumačkoj ekipi na velikom platnu pridružuju se novi glasovi Iain Armitage, Marsai Martin, Yara Shahidi, Kim Kardashian West, Randall Park, Dax Shepard, Tyler Perry i Jimmy Kimmel i Vil Brisbin.

Svjetski poznata animirana avantura u bh. kina stiže 19. augusta, a pretpremijerno se može pogledati u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Zenici, Tuzli i Bihaću 14. i 15. augusta 2021. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije