Fascinantni spoj prirode i rokenrola: OK Fest objavio video i datum za 2020.

Radiosarajevo.ba
Fascinantni spoj prirode i rokenrola: OK Fest objavio video i datum za 2020.

I dok se još uvijek prisjećamo najljepših trenutaka i uspomena sa ovogodišnjeg Nektar OK Festa, već polako počinjemo sa pripremama programa i sadržaja za narednu godinu.

Jedinstvena OK avantura 2020. godine, svim ljubiteljima zabave, druženja i adrenalinskog doživljaja vrata će otvoriti 17/18/19 jula, kada nas na Tjentištu očekuje sedmo po redu izdanje Nektar OK Festa.

U prethodnim godinama izgradili smo povjerenje i podršku najvjernije festivalske OK publike, a sa novim sadržajima, programom, i jedinstvenošću ovog prostora koji mnoge ostavlja bez daha, zaslužujemo povjerenje novih posjetilaca, koji nam dolaze iz regije, Evrope i svijeta. Utiske i atmosferu sa ovogodišnjeg Nektar OK Fest-a, možete pogledati u official aftermovie za 2019. godinu.

Ukoliko još niste imali priliku da zajedno sa nama uživate u magiji Nacionalnog parka Sutjeska, svim prirodnim ljepotama i kulturno istorijskim vrijednostima koje ovaj prostor nudi, ne oklijevajte za narednu godinu. Nektar OK Fest vam i ovaj put obećava puno dobre zabave, ljubavi i pozitivne energije.

Sve novosti i najave za 2020. godinu donosimo na www.okfest.net

Ostanite OK...vidimo se na Tjentištu 17/18/19 jula 2020.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije