Fan ste serije Breaking Bad? Imamo sjajne vijesti za vas!

Radiosarajevo.ba
Fan ste serije Breaking Bad? Imamo sjajne vijesti za vas!
Foto: AMC / Breaking Bad ekipa

Fanovi sada već kultne serije Breaking Bad u apsolutnoj su euforiji nakon što se u medijima pojavila sljedeća informacija - ne samo da se snima film Breaking Bad (Na putu prema dolje, hrv.), već će u njemu navodno glumiti i dva omiljena lika.

Da, tako je, Bryan Cranston koji je stvorio Waltera Whitea i Aaron Paul koji je ovjekovječio Jesseja glumit će u filmu. Cranston nije potvrdio, ali ni demantirao ove priče, no kazao je kako je istina da se zaista snima film.

AMC-eva serija Breaking Bad prikazivala se od 2008. do 2013. i smatra se jednim od najboljih TV ostvarenja - osvojila je 16 Emmyja, dva Zlatna Globusa... Na IMDb-u ima ocjenu 9.5, a na Rotten Tomatoes čak 96 posto!

Navodno, uz dva omiljena lika, vraćaju se i Krysten Ritter, Jonathan Banks, Jesse Plemons, Charles Baker, Matt Jones te Robert Forster, a bit će tu i par iznenađenja.

"Ne samo da će se u priči vratiti Jane - s kojom je Jesse imao tragičnu ljubavnu aferu u prvoj sezoni - već se vraća i Walter White", piše portal Revenge of the Fans.

Cranston je prethodno u intervjuu potvrdio da se snima film te da je pričao s Vinceom Gilliganom (izvršni producent) o projektu, ali je kazao da još nije vidio scenario. 

Ipak, otkrio je da bi rado ponovo zaigrao Waltera Whitea, pogotovo zato što smatra da neke dijelove priče treba ljepše zaključiti (i potpuno je upravu!, op.pr.).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije