Evo kako su Albanci reagirali kada je Srbija prošla u finale Eurosonga

Radiosarajevo.ba
Evo kako su Albanci reagirali kada je Srbija prošla u finale Eurosonga
Foto: Instagram / Predstavnice Srbije se plasirale u finale

Predstavnice Srbije iz grupe Hurricane uspjele su da se plasiraju u finale Eurosonga. Ksenija, Sanja i Ivana dovele su do usijanja atmosferu u Rotterdamu, kada su na sceni zapjevale i zaigrale. Njihova pjesma "Loco, loco", odzvanjala je dvoranom u Rotterdamu.

Popularna srbijanska pjevačica Marija Šerifović u jednom trenutku se uključila uživo na Instagramu, kako bi prenijela atmosferu i utiske nakon proglašenja, a njen live gledalo je skoro 50 hiljada ljudi. Šerifović je zabilježila trenutak iz bekstejdža, nakon prolaska članica grupe Hurricane u finale.

Dok se tim iz Srbije veselio, svi pričaju o reakciji predstavnika Albanije nakon proglašenja. U jednom trenutku član albanske delegacije prišao je stolu za kojem je bila delegacija iz Srbije.

On je stolu prišao držeći svoju zastavu u rukama, a onda je s osmijehom šaljući poljupce srpskoj delegaciji čestitao na prolasku u veliko finale. Kako je sve to izgledalo, možete pogledati ovdje na linku.

Hurricane će odmjeriti snage s ostalim finalistima na Eurosongu u Roterdamu 22. maja. Djevojke su bile potpuno dominantne u drugom polufinalu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije