Majka zmajeva se emocionalnom porukom oprostila od serije Game of Thrones

Radiosarajevo.ba
Majka zmajeva se emocionalnom porukom oprostila od serije Game of Thrones
Instagram / Emilia Clarke

Emilia Clarke je u nedjelju na svom Instagram profilu objavila vrlo emocionalnu objavu o opraštanju od fantastične serije HBO-a Game of Thrones. Poznata glumica Clarke (31) se zahvalila i navela da je živjela život koji nije ni sanjala da će živjeti. Napisala je da će joj neće prestati nedostajati njena GOT porodica.

Emilia Clarke koja je glumila Daenerys Targaryen, snimala je posljednju epizodu u osmoj sezoni GOT-a i odlučila da se ovom porukom oprosti od serije, a i sjajnom ekipom ljudi s kojom je sarađivala.

Posljednja sezona Game of Thrones će biti premijerno prikazana krajem 2019., a zvaničan datum još uvek nije potvrđen od strane HBO-a.

Clarke je nedavno rekla za Vanity fair da ju je poslednja scena potpuno psihički uništila.

"To me je uništilo. Saznanje da će to potpuno promijeniti mišljenje o Deneris je...“. Glumica se tu zaustavila kako ne bi otkrila previše. Također je otkrila da će odati počast seriji tako što će istetovirati zmaja.

Iako je produkcija kompletirana, fanovi ipak moraju čekati do iduće godine da pogledaju finalnu sezonu.

 

Objavu dijeli @emilia_clarke

 

 

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije