Dragi rođendanu, sretan ti Chuck Norris!

Radiosarajevo.ba
Dragi rođendanu, sretan ti Chuck Norris!
EPA / Chuck Norris
Popularni Chuck Norris danas slavi 77. rođendan ili bolje rečeno - rođendan slavi njega.

Urbana legenda kaže da je Norrisa izbacila erupcija vulkana 10. marta 1940. godine, te da ne slavi rođendan kao i ostali smrtnici.

Naravno, postoje zvanične informacije koje kažu da je rođen u Oklahomi, te da je tokom svog života u Koreji trenirao borilačke vještine, zahvaljujući kojim je počeo graditi svoju karijeru. Chuck Norris je zvijezda već odavno, no posebnu popularnost je stekao 2005. godine kada su njegove "fore" postale senzacija na internetu.

Sigurno ste čuli da igra ruski rulet s punim pištoljem i da uvijek pobjeđuje, da ima iPhone s cijelom jabukom i da uvijek zna ko mu gleda Facebook profil.

Legendarni majstor borilačkih vještina i glavna zvijezda brojnih viceva danas slavi 77. rođendan. Punim imenom Charles Ray Norris, rođen je u Oklahomi 10. marta 1940. godine.

Nakon što je bio dio zračnih snaga SAD-a, Norris se počeo baviti borilačkim vještinama, a nakon što se proslavio kao glumac osnovao je svoju školu borilačkih vještina Chun Kuk Do.

Napisao je i niz knjiga o kršćanstvu te je poznati donator Republikanske stranke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije