Dočekalo ga 7.000 obožavalaca: Spektakl Halida Bešlića u Banjoj Luci

1
Radiosarajevo.ba
Dočekalo ga 7.000 obožavalaca: Spektakl Halida Bešlića u Banjoj Luci
Foto: RTRS / Koncert Halida Bešlića

Prepuna velika scena tvrđave Kastel, više od 7.000 obožavalaca, sa velikim oduševljenjem dočekala je Halida Bešlića i njegovog gosta, Banjalučanina Borisa Režaka koji je otvorio koncert.

Bešlić i Režak su po prvi put uživo izveli već popularni duet "Od ponoći do ponoći".

Ljubitelji muzike i pjesama legendarnog Halida Bešlića uživala su u večerašnjem nastupu. 

Svi prisutni su se mogli prisjetiti njegovih pjesama kao što su „Miljacka“, „Prvi poljubac“, „Zlatne strune“ i „Romanija“ uz koje su odrastali mnogi.

Podsjetimo, uoči koncerta, Halid Bešlić je u razgovoru za portal Radiosarajevo.ba izjavio kako su tekle posljednje pripreme za nastup te kada možemo očekivati novu pjesmu ili album.

"Pripreme teku u najboljem redu. Sada sam u hotelu i odmaram uoči večerašnjeg koncerta. Radujem se susretu sa publikom i očekujem dobru zabavu. Što se tiče nove pjesme, svakako da radim na tome, međutim želim prije svega, da se što prije vratim nastupima i druženju sa publikom", izjavio je Bešlić.

On je nedavno izjavio kako mu je Banja Luka sudbonosan grad, jer mu je upravo na Univerzitetskom kliničkom centru RS spašen život.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije