Dino Merlin se zanimljivom objavom oglasio na Instagramu

1
Radiosarajevo.ba
Dino Merlin se zanimljivom objavom oglasio na Instagramu
instagram / Senidah i Dino Merlin

Duet Dine Merlina i Senadah koji je premijerno prikazan za Novu godinu i dalje je vodeći na muzičkim listama u našoj zemlji.

Dugoočekivana pjesma “Dođi” objavljena je u sklopu premijere dvije nove pjesme i spota za drugi singl. 

"Bježeći od svega, pokušao sam se vratiti sebi, samo da bih saznao – da ne znam biti sam...", napisao je večeras Merlin na Instagramu.

Videospot za pjesmu, koju je napisao Dino Merlin, sniman je u Sarajevu i Lukomiru, a režirala ga je slovenačka rediteljica Kukla, koja je radila i video spot ‘Mi'”, navodi se u ranije objavljenom saopćenju Čarobnjaka. 

"Nakon duge i iscrpljujuće turneje ‘Hotel Nacional’ pokušao sam ponovo naći svoj mir, odmor od svijeta i ljudi pa sam odlučio otputovati u jedan veliki grad u kojem sam se bježeći od svega pokušao vratiti sebi, samo da bih saznao – da ne znam biti sam", kazao je ranije Dino Merlin. 

“Tako su nastali prvi stihovi ove pjesme, a Senidah je bila savršen partner za ovaj duet, kao odjek i drugi glas”, rekao je Dino Merlin. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije