Daniel Craig više neće biti 007: Svi tvrde da je ON novi James Bond

0
Radiosarajevo.ba
Daniel Craig više neće biti 007: Svi tvrde da je ON novi James Bond
Foto: EPA-EFE / Tom Hardy

Svjetskim je medijima odjeknula vijest kako ćemo u ulozi Jamesa Bonda uskoro imati priliku vidjeti britanskog glumca Toma Hardyja. Prema pisanjima The Vulcan Reportera, 43-godišnjaku je uloga ponuđena nakon sjajne izvedbe na audiciji.

Službena potvrda vijesti o tome da je Hardy postao deseti po redu glumac koji će utjeloviti lik tajnog agenta trebala bi biti javno iznesena u novembru, kada je planirana i svjetska premijera filma No time to die. Riječ je o najnovijem filmu iz serijala o Jamesu Bondu, a u njemu ćemo u ulozi 007 posljednji put imati priliku vidjeti Daniela Craiga.

Prema trenutno dostupnim podacima, film bi se u kinima trebao pojaviti 12. novembra, a mediji navode da će studio tada potvrditi vijest o imenu Craigova nasljednika.

"Čuo sam za to još u junu. Tada Hardy nije bio službeno izabran, ali je bio na audiciji i praktički zakucao ulogu tamo. Slično je napravio i Craig dok su kružile glasine o njegovom statusu uloge, a mjesecima poslije su službeno objavili da je Daniel novi James Bond", objasnio je jedan od upućenih izvora.

Uvjereni smo kako će ova vijest posebno oduševiti ženski dio populacije, budući da se Tom Hardy može pohvaliti titulom jednog od najatraktivnijih glumaca današnjice. 

U tom smislu, drage čitateljice, uživajte u fotogaleriji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije