Da li ste poželjeli da čujete YU Grupu?

Da li ste poželjeli da čujete YU Grupu?
/ Yu grupa, promo
Manu Chao je samo jedna od zvijezda koja će se od 11. do 14. avgusta naći u Nikšiću, na provjereno dobrom LAKE festivalu.

Ljetni muzički festival koji će biti atraktivan i za publiku iz BiHponudit će veliki broj dobrih koncerata i obilje zabave. 

Lake fest je najveći muzički festival i najmasovniji kulturni događaj u Crnoj Gori, zaštitni znak grada Nikšića, prilika za upoznavanje, druženje, kampovanje pokraj Krupačkog jezera i aktivan odmor.

Bit će tu i Rambo Amadeus, Lačni Franc, Kultur Shock, a i bend koji je mnogima drag još iz vremena bivše Jugoslavije - YU grupa. Evo šta je Paetar Jelić rekao uoči ovog događaja: 

Od YU Grupe možete očekivati ozbiljnu Rock ‘n’ Roll svirku i pjesme iz cijelog 45. opusa grupe. Koliko vidim za zadnje 4 godine ugostili ste veliki broj domaćih i inostranih sjajnih umetnika. Biće nam drago da se pridružimo tom, poštovanom društvu. Samo napred i uz organizacije kakva je vasa, pomoćićemo društvu da se vrati na pravi put.  YU Grupa uvek sprema nešto specijalno, pa ćemo i vas obradovati nekom novinom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije