Cameron pokazao kako će izgledati Avatar 2: Napali ga na Twitteru

Radiosarajevo.ba
Cameron pokazao kako će izgledati Avatar 2: Napali ga na Twitteru
Foto: Twitter / James Cameron predstavio je concept art za Avatar 2

James Cameron predstavio je concept art za Avatar 2, ali reakcije na društvenim mrežama nisu bile kakve su iz studija očekivali.

Umjesto da se izazove uzbuđenje obožavatelja, kritičari su razapeli Camerona zbog više od 10 godina razlike između filmova. Naime, Avatar je izašao 2009. godine dok je njegov nastavak već nekoliko puta odgađan.

Kadrovi koji prikazuju kako će Avatar 2 izgledati predstavljeni su u ponedjeljak na Sajmu potrošačke elektronike 2020 (CES) u Las Vegasu.

Fotografije su potom objavljene na službenom profilu Avatara.

„Nećete se tek vratiti na Pandoru - istražit ćete nove dijelove svijeta“, piše uz njih.

„Neko treba reći Cameronu da je troje ljudi uzbuđeno oko Avatara 2. Vrijeme je da mu neko to kaže“, jedna je od reakcija na Twitteru.

„Sjeća li se uopće netko što se dogodilo u Avataru...“, „mislio sam da je Cameron snimio već 5 ili 6 filmova u međuvremenu“, još su neki od komentara.

Naravno, javili su se i brojni fanovi koji ne mogu dočekati izlazak filma.

Produkcija Avatara 2 odgođena je nekoliko puta u posljednjih nekoliko godina. Zoe Saldana, Sam Worthington, Stephen Lang i Sigourney Weaver vraćaju se i u nastavku. Variety piše kako je Avatar 2 zakazan za 17. decembra 2021., nakon čega bi trebao dobiti još tri nastavka, 2023., 2025. i 2027. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije