BruhuUhu - DjMonkey (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
BruhuUhu - DjMonkey (VIDEO)

DjMonkey njihova  treća pjesma i spot gdje su muziku, tekst i aranžman uradili BruhuUhu i Darian Pokaz, a produkcija pjesme je urađena u StudiYo Active Zenica, dok je mastering realizovan u MK Mastering studiju.

Režiju I montažu spota je uradio Darian Pokaz koji je i idejni tvorac ovog fanstastičnog  videa. Za kameru je bio zadužen Dron.ba, light Stage & Light, kostime Dijana Vidaković, a za šminku: Ira Raković & Dijana VIdaković.

U spotu se pored članova benda pojavljuju: Ajna Nikontović, Lidija Totić, Amila Heralić, Džejna Hasić, Zli Gadoguz, Kenan Kapetanović, Dario Kustura, Abas Hamzi i Darian Pokaz. Spot je sniman u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici.

Izričaj BruhUuhu uveliko ima doticaja sa rockom, industrijalom, elektrom i drugim srodnim žanrovima, pa još uvijek ne možemo sami sebe svrstati ni u jedan žanr. Publika, koja je jedini pravi kritičar, će svakako naš izričaj svrstavati u različite žanrove - kažu iz benda.

BruhUuhu možete naći i na njihovim oficijelnim stranicama na Instagramu i Facebooku. 

BruhUuhu nastaje 2018. godine kao rezultat dugogodišnje saradnje i komunikacije članova benda. Radi se o muzičarima sa različitim pogledima na muziku i njeno izvođenje, što se odražava i u njihovim pjesmama. Sastav BruhUuhu čineErnad Bihorac – vokal/gitara, Semir Solo – udaraljke/vocal, Nermin Bihorac – DJ, Duško Kostić – Bubnjevi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije