Britney otkrila kako se osjeća nakon ročišta: Želim vam otkriti tajnu...

1
Radiosarajevo.ba
Britney otkrila kako se osjeća nakon ročišta: Želim vam otkriti tajnu...
Foto: Instagram / Britney Spears nikad iskrenija

Nakon što je slavna pjevačica Britney Spears prvi put javno i iskreno progovorila o okrutnim mjerama kojim su je godinama kontrolisala porodica i menadžmentski tim po isprikom starateljstva, fanovima se obratila na Instagramu.

"Želim vam otkriti malu tajnu. Vjerujem da svi mi želimo život iz bajke i po mojim objavama činilo se da je moj život prilično savršen. Mislim da je to nešto čemu svi težimo. To je bila jedna od najboljih osobina moje majke“, napisala je Britney na Instagramu.

Priznala je i to kako se zbog svoje braće i sestara uvijek pretvarala da je dobro čak i onda kada nije bila.

"Skrećem pažnju na ovo jer ne želim da ljudi misle da je moj život savršen jer to definitivno uopće nije. I ako ste pročitali bilo šta o meni u vijestima ove sedmice. Očito sada stvarno znate da nije savršen. Ispričavam se što sam se pretvarala da sam dobro protekle dvije godine“, poručila je pjevačica.

Učinila je to, nastavlja pjevačica, zbog svog ponosa i činjenice da joj je bilo neugodno podijeliti s javnosti informaciju o tome šta joj se dešava.

„Iskreno, ko ne želi imati zabavan Instagram? Vjerovali ili ne, pretvaranje da sam dobro zapravo je pomoglo. Pa sam odlučila objaviti ovaj citat danas, jer, kako kažu, ako prolazite kroz pakao... Instagram je za mene bio mjesto na kojem sam mogla dijeliti svoje prisustvo i postojanje“, kazala je Britney.

To je samo još jedna u nizu objava na njenom profilu. Podsjetimo, Britney je jučer šokirala cijeli svijet kada je kazala da već 13 godina živi pod užasnim restrikcijama zbog kojih ne smije imati prijatelje, roditi bebu ni udati se, a nema ni pristup svom novcu koji je sama zaradila.

Kazala je da je depresivna i tužna, te za sve okrivila porodicu i menadžere koji su joj nametnuli starateljstvo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije